i lökarnas, LP-skivornas och genomsvettningarnas land

Nu är vi äntligen framme i Singapore. Resan var jobbig, lång men otroligt händelserik.
Det började med att vi åkte limousine till Arlanda i någonting som mer liknade en minibuss, men eftersom att det stod limo på den så borde det väl ha varit det. Väl inne i limousinen satt en helt random gubbe som inte pratade svenska. Han pratade inte alls för den delen. Detta medförde att jag (Thomas) fick sitta fram bredvid chauffören medan Fredrik satt bredvid tråkgubbe vilken också gjorde att stämningen på resan helt uteblev. Jävla gubbejävel.
Väl på Arlanda träffade vi en viss Markus Nordh som av någon anledning skulle färdas i samma flyg som oss till Paris, för att sedan lämna oss och på egen hand ta sig till Chile. När vi sedan skulle gå på planet till Paris blev vi förflyttade till bakre delen av planet för att "förbättra viktfördelningen". Om det var för att vi är tunga eller inte lät förflyttaren vara osagt, men vi tog det med ro. Vi gick in i planet och satte oss på våra nya platser. När sedan maten skulle serveras visade det sig att Fredrik bara är 17 år, trots att han visade sin legitimation för den franska flygvärdinnan så trodde hon honom inte. Sedan gjorde flygvärdinnan narr av oss upprepande gånger.
Sen hände inte så mycket mer förutom att jag hamnade bredvid en pratglad australienare på planet mot Singapore som jag sedan råkade ljuga för på grund av mitt bristande ordförråd.
Imorgon blir det att åka till jobbet kl 06.10 då vi börjar jobba kl 08.30. Vi måste då krossa HELA Singapore för att komma till jobbet.
Nu ska vi sova i vår lyxlägenhet.

/ Thomas och Fredrik

Kommentarer
Postat av: sarah

jag trode att fredrik var 18 där ser man

2009-09-27 @ 18:04:06
Postat av: Moster Sanna

Härligt, skicka lite kort. Vad synd att det inte blev så kul på vägen ner till Arlanda.

2009-09-28 @ 14:31:09
Postat av: Johannes

Underbart! Berätta mer om din lögn till australiensaren samt din brist på ord :D det här kan bli riktigt roligt.

2009-09-28 @ 17:42:41
Postat av: Magnus & Emilia

Ni borde absolut fundera över valet av Ö med tanke på att det inte direkt är lika smidigt att förflytta sig som inom Sveriges gränser. Tåg och bussar åker lite när dom vill och båtarna inväntar ofta, för att inte säga alltid, tills dom är fullsatta. Det betyder att avgångarna kan försenas med flera timmar. Värt att tänka på när man har ont om tid till resande.

Så i jämförelse med att åka till Tioman, kommer Redang att ta runt ett dygn att nå. Enkel resa...



Ha en trevlig vistelse!!!

2009-09-28 @ 23:02:22
Postat av: Fredrik

Kvalitet före kvantitet som jag brukar säga!

2009-09-29 @ 16:56:53
Postat av: mamma

Varför var det så noga att vara 18 ;-).

Må gott i er lyx och tänk på oss här hemma i kyla och fattigdom.



kramis mamma

2009-09-30 @ 09:10:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0