Slutspurt

Herre jevlar. Nu är det bara 2 dagar kvar tills vi flyr till Tioman Island för att bara ha det allmänt gött. Vi hörde att det var skitväder hemma, så utan att skryta kan jag meddela att det är runt 30 grader här och skitskönt.
Ikväll har vi blivit utbjuden på middag av vår käre chef John Kong. Han ska bjuda på Singaporeansk vardagsmat samt Durian. Durian är en frukt som ser ut ungefär som en ananas men som både luktar och smakar skit enligt uppgifter. Vi hade dock inte tänkt att vika ner oss utan "tugga och se glad ut" som man brukar säga. Målet är att slå den allra tuffaste göranssonskastudenten som enligt John fick i sig inte mindre än en (1) frukt efter pest och pina. Noterbart är då att frukten inte är allt för stor. "Det var ju jääävligt manligt" som Robert Gustafsson (Tony Rickardsson?) skulle sagt. Det klår vi lätt. Räkna med det.

För övrigt så ska vi meddela att det kanske blir glest med uppdatering under vistelsen på Tioman. Detta pga att vi endast kommer att ha tillgång till damernas dator, internet är inte gratis och vi kommer förmodligen att ligga och dega på beachen hela dagarna.

Vi köpte massage igår förresten. Det var najs.

Hörs


Kommentarer
Postat av: mamma

Herre guuud vad tiden går fort..ta det bara lugnt, sola och må gött..när ni kommer hem är det plugg, kyla och vinterväglag ;-).

Ha re gott!



Thomas mor

2009-10-22 @ 21:05:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0