En nyans av brun

Mandag och skitvader, finns det nagot varre? Det skulle kanske vara att det ar kallt och skitvader men det ar ju inte relevant har. Enligt wikipedia ar den lagsta temperaturen, som nagonsin rapporterats i Singapore, 18,4°C.
Helgen som passerat var en handelserik helg med flera nya upplevelser. I fredags var vi pa St James Power Station som man skulle kunna beskriva som ett kopcenter med klubbar dar man betalar en engangsavgift och sen far man komma och ga hur man vill mellan klubbarna. Det var kul men de hade kunnat varit battre musik, typ "Var ar tvalen" med Povel Ramel.

I lordags tog vi MRTn till Little India, som ar vad det later som. Vi shoppade lite och kikade runt men hela tiden slogs vi av tanken: Hur tanker man nar man oppnar en ny smyckesaffar har? Det ar liksom sa att langs en gata kan det ligga tio smyckesaffarer som ser exakt likadana ut och saljer exakt samma saker, och vi fragar oss, varfor? Samma sak gallde i Chinatown med skillnaden att det var fotmassage istallet for smyckesaffarer. Det ar kanske bara sa det gar till har. Vi hittade en nice fiskmarknad ocksa, de hade alla mojliga olika sorters vattenlevande djur, den ena fulare an den andra. Dock sa kopte vi inget....

Igar akte vi antligen till Sentosa och tro det eller ej sa var det bra vader, men vi var ju knappast ensamma om att aka dit. Dar solade och badade vi i det turkosgrona vattnet (vet inte om turkosgron ar en farg men iaf). Skont var det och solen tog ganska bra trots att vi hade smorjt in oss med solskyddsfaktor 10 lite har och dar. Efterat kunde jag och Thomas, mest jag dock, fastsla att vi hade fatt bra med farg, en ganska ljus nyans av brun men farg iaf. Pa kvallen at vi pa ett stalle som hette Taste of Singapore och jag maste saga att det var mycket bra mat till ett schysst pris, eller inte. Glassen daremot var prima, personligen at jag tre kulor: en med banansmak, en chokladmint och en med oreokakor!
Efter maten tog vi lite kort bredvid fisken Oscar for att sedan titta pa Songs of the Sea dar Oscar medverkar. Songs of the Sea ar en show dar de kombinerar ljus, vatten, eld och fyverkerier pa ett haftigt satt. Lite svart att forklara mer utforligt men coolt var det iaf och det var nog fler personer som sag den showen an antalet som sag Brynas senaste hemmamatch.

Har ar en bild fran Songs of the Sea, kanske blir lattare att fa en uppfattning vad det handlar om da.

Kommentarer
Postat av: Mamma

Häftig bild. Oreo-kakor, gott.

2009-10-12 @ 09:24:55
Postat av: Micke

Kul att ni fick en helg med bra väder och lite svid.

Idag 12,e började älgjakten här hemma. Sköt en kviga. plus för att du åt glass med Oreo. Sköt om Er.

2009-10-12 @ 20:11:46
Postat av: mamma

Hej!



Åhhh, turkosfärgat vatten och en massa sol...snacka om att jag är avundsjuk.



Mer kort!!!!



kramis mamman i Bergby

2009-10-13 @ 11:38:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0