Singapore Zoo

Nu sitter man här igen, lökig och degig efter ännu en förlust vid pingisbordet... Thomas lyckades dra längsta strået i alla set och man känner att självförtroendet sjunker när man förlorar med 12-10 två set i rad.

Igår var vi till Singapore Zoo och gudarna var barmhärtiga mot oss då dem lät Tor vara ute och leka endast på morgonen. Fast det vackra vädret gjorde att djuren blev lite trötta och på så vis inte så aktiva. Trots detta fick vi se många djur som vi aldrig sett förut och det hela blev en mycket lyckad dag. Min personliga favorit blev det 200 kg tunga sjölejonet Carlos, han var grymt stark, snabb och verkade vara en riktig sköning. 
Apor fanns det mängder av, både sådana som satt i burar och sådana som kunde röra sig lite fritt på zoo:t. Tänkte inte skriva så mycket mer utan lägga upp lite bilder istället. 
      
    
   
   

 


Kommentarer
Postat av: mamma Wallin

Kul med alla foton. Snart är er praktik slut och semestern tar vid. Vi behöver få lite uppdaterad info om er semesterplanering.

Idag snöade det och bilen var helt täckt med vitt fluff. Men nu är det bara vatten av allt.

Ha det gott!

2009-10-19 @ 16:38:55
Postat av: Fredrik

Okej, vi kör en semesterspecifakation imorgon. Vi kommer även hedra den första snön med ett nytt tema på bloggdesignen imorgon. Vad det blir får ni se när ni vaknar, imorgon.

2009-10-19 @ 17:06:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0